6 martie 2008

Si voi credeati ca in Bucuresti nu se poate :p

Soferii din Bucuresti sunt un soi special, fooooaaarte special, din ala trecut in lantul trofic pe veriga cu “cei mai mari pradatori’ insa si pe veriga “cele mai vulgare animale” (daca exista asa ceva , dar sunt sigura ca in Bucuresti se poate. ) si tot la capitoul “In Bucuresti orice e posibil” o sa vorbim despre Raluca si una dintre experientele ei soferistice.

Dupa o intalnire minunata , intr-o intersectie, cu o alta fana a sofatus vulgaritus crizatus degeabaus , intalnire peste care a trecut cu gratia unei gazele cu un singur deget vizibil ;;) a ajuns intr-o alta intersectie, mai exact, la Gara de Nord, pe la 19:00, deci buluceala maxima. Din stanga claxon, din dreapta claxon, 17 masini care mai de care mai inflamate, testosteronul plutea in aer , verde si sub forma de nori, ce sa mai, haosul zilnic. Raluca, in speeder-ul ei jegos, fix in mijlocul nebuniei, incearca si ea manevre, nu ii ies, mai merge 5 m, mai sta 10 minute, mai merge alti 5m si gata. I se opreste motorul. All Hell broke loose.

Tot ce inseamna sofer, si pe deasupra si barbat din jurul ei a inceput sa urle cu zgomot de claxon. Daca ar fi existat vreun aparat de masurat poluarea fonica prin imprejurimi, ar fi explodat (sau ar fi fost furat in primele 10 minute pe principiul, nu shtiu ce e dar straluceste). Raluca, tot in mashina, cu mainile in san, s-a hotarat sa fie zen si sa nu porneasca niciun motor (si-a ales cam prost locatia, mijlocul intersectiei dar na, cand o femeie are toane, O FEMEIE ARE TOANE). A mai durat nebunia inca 2 minute si s-au calmat toti ca prin miracol. Domnul in Skoda din fata ei a demarat usurel, facand loc, si toti au asteptat cumintei ca Raluca sa porneasca motorul si sa plece, apoi fiecare pe drumul lui, linishtiti, relaxati, si cu traficul decongestionat.

Iete mah, ca se poate si in Bucuresti sa se treaca peste primul impuls (deseori gresit) si sa se gandeasca, si pe deasupra si la volan. Nu o sa va adaug si o poza cu fata pentru ca o sa va dati seama care ar mai fi motivul pentru care totul s-a petrecut atat de smooth, si pentru care vreo alti doi soferi si-ar fi dat chiar si masina doar pentru cateva vorbe cu ea.

2 comentarii:

bogdan spunea...

pai nu intelegem nimic daca nu pui si poza :P

cloudy spunea...

ooo, eu inteleg! :-"