10 martie 2008

I'm a new soul




"Esti o fetita insorita si stralucesti cu totul numai la gandul ca exista el si impartiti un stomac plin de fluturi captivi. Te-ai hotarat sa ii faci o surpriza, sa ii demonstrezi cat de matura si creativa poti sa fi in indragosteala ta (o, da). Asadar o sa ii iei o planta pentru birou, personalizata de tine,care sa nu fie nu insemne nici cat ar insemna o rama cu fotografia ta , dar nici "mai nimic', cum spune bonsaiul deja stapan pe acelasi birou.Insa, toate iti cad in cap cu zgomot de explozie. Vopseaua pentru ghiveci de un "galben Orient" este mai degraba 'galben- Hepatita", talentul de pictorita descoperi ca nu prea il ai, iar floarea abia mai traieste pentru ca ai uitat-o pe balcon aseara si a degerat (normal ca singura noapte geroasa din martie a fost exact cand ai lasat tu floarea pe balcon) :(. Asa ca te postezi cu buza de jos tremurand si cu un ghiveci galben patat gazduind o floare mai mult moarta , si mai ai un pic si plangi. Iar el cand te vede asa, mai mai sa iti pice bolta cereasca in cap si cu lacrimile gata gata sa iasa te gaseste de o mie de ori mai adorabila. A doua zi, pe biroul lui apare ghiveciul de un galben imbolnavit cu o floare moarta, dar vizibil cu amprenta ta, bonsaiul stufos fiind retrogradat la stadiul de planta de pe raftul cel mai ferit vederii. Si fluturii zboaraaa, zboaraaa "

Daca continui sa scriu asa, o iau pe Sandra Brown la vanzari :)) Piesa "New Soul" - Yael Naim a facut sa rasara fragmentul from the pits of my imagination.

"I'm a new soul I came to this strange world hoping I could learn a bit about how to give and take. But since I came here, I felt the joy and the fear, finding myself making every possible mistake."

Niciun comentariu: