1 martie 2008

Distractie in casa noua

Intr-o zi cu soare , in apartamentul in care relaxarea e sora buna cu lenea , trei indivizi fara nume ascultau dnb brasilian,Ramilson Maia ( sau Ralipa Tigaia si Rapacanaia cum l-am pocit, pentru ca stau prost cu memoria).
Putin mai tarziu cei trei indivizi, dintre care unul (acelasi de mai sus) e de un an intr-o vizita permanenta, s-au mutat cu cuib cu tot de langa lac, insa au luat cu ei Ramilson Maia (sunete ratacite printre mii de pungute si pungulite ).
Dar nu vreau sa trec asha repede peste acest capitol, pentru ca, pana la urma, apartamentul Tinerel a fost prima casa-acasa adevarata din Bucuresti. Accesat in baza de date prin ianuarie anul de gratei ce tocmai a trecut, o luna mai tarziu a fost vizitat si acceptat, toate astea cu sacrificiul unei perechi de tenesi tociti pe atatea drumuri. In el am dormit pentru prima oara , si pentru a doua oara si pentru a treia oara (cand am gasit alta solutie) pe un pat facut din perne patrate, care oricat te-ai fi chinuit sa le faci sa stea una langa alta sub tine, dimineatza te trezeai cu toate in jurul tau si tu intins pe podea. Apoi a trecut repede repede o vara sportiva calmata un picutz de Solac Ventilac si tot acolo a aprovizionat Mos Nicolae o ciocolata cu forma rivalului sau (mos craciun) din care au mancat o saptamana intreaga toti cei trei indivizi si uneori si cu ajutoare. La prima ninsoare s-a bagat Norah Jones si a facut Raluca ceaiuri de scortisoara. La revedre casuta portocalie, verde, maro,colorataaaa si linistitaaaa:).
In prezent se lucreaza cu eforturi constante si prelungite la impodobirea actualei casa-acasa pe teritoriu strain. Bilantul lucrurilor facute deja arata cam asha: aranjat toate cacatisurile intr-o ordine numai de Raluca stiuta (checked), lipit aiurea poster mare cu roata in flacari, curtoasy of Razvan (checked), chinuit montat lustra alba cu surprize (checked), stricat mashina de spalat (unchecked, era stricata dinainte dar n-a stiut nimeni), adus monstru cu blanitza alba si respiratie urat mirositoare (checked damn it!), vizitat casa cat sa se shtie ca sunt de-a casei (triple checked) si ca sa fiu sigura, apasat play cu Ramilson Maia pe repeat. ;;).
Acum se cauta nume pentru casutza, banda de izolat si vecini mai tineri de 154 de ani :D .



Niciun comentariu: