15 decembrie 2008

De la ce am pornit si unde am ajuns

Va mai aduceti aminte de vremurile alea pur romanesti, cand piata muzicala era invadata de tot soiul de soparle, hiene, si alte animale cantatoare? Nu s-ar fi gandit niciodata L.A., 3se, as xx, seet kiss ca o sa fie muzica cea mai haioasa si de caterinca din mijlocul unei petreceri, pe numele ei pretentios, de scena din anii '90, bairam. Cand baietii erau imbracati in camasi in carouri rupte si in timpul liber imbracati precum Mos Craciun, ce tanar esti. Cand fetitele purtau codite si fundite. Gizaz, ce vremuri.
Tot din seria asta va prezint funtasticii bumbastici, aspectul este relevant, a nu se consuma ca atare, poate produce efecte secundare, scos din context:

hahahaha
si mania aia cu breakdance, de umpleau salile caselor de cultura ale satelor la fiecare bal al bobocilor, diverse trupe autohotne de "adevarati" breakdancers, sau cum s-or fi numit ei generic, caci nici ei intre ei nu mai stiau cum sa isi spuna de la multimea de porecle.
Daca, in loc de breakdance,inRomania, mania era reggae? Si peste tot existau trupe care cantau raggae, oameni care isi faceau dreaduri si adoptau stilul rastafarai.. in casele de cultura, la balul bobocilor cantau viitorii Patrice si Gentleman. Mama ce Romanie ar fi fost atunci. Vreo doua zile, pana cand venea statul si dadea cu decretul in dreadurile lor. Si dredatii erau urmariti de Militie mai ceva decat pletosul din reclama de la ciocolata cu ROM. Hihihii.. Atata vanatoarea de pace.

3 comentarii:

Madame Papillon spunea...

Vaaai de Boombastic astia uitasem :)) ... oare de ce? ce intrebare retorica pun si eu :P

Regina Crabilor spunea...

Mai am unii care au fost, au plecat, au fost uitati din aceleasi motive :)) Non-Stop, si 4U.

ma'am p spunea...

toate fetitele mainile sus!! =)))))