5 februarie 2008

Jurnalul lui Bridget Jones vs. "10 metode ca sa iti lasi mintea in paragina"

"Cu cat unui barbat ii place mai mult de o femeie, cu atat va evita sa se implice mai profund intr-o relatie cu ea"- de inteles, doar vorbim despre gumilastici martieni, dooh ei sunt cei bizari. Revelatia asta a survenit dupa o plimbare in spirala pe langa casa lui Octavian Paler, plimbare subliniata in "Ghidului stalkerului amator" ca 'to do" macar de 2 ori pe saptamana cu efect garantat asupra sanatatii tale mentale... i admit, i did it once si am cam inghetat asa ca ma las de sporturi din astea extreme.
Concluzii dupa spirala lui Paler (0), teorii cu privire la ceea ce se petrece (447), schimbari ale opiniei cu privire la ce am de facut (448), carti cretine cumparate (1), numar de ore petrecute razand cu lacrimi (neclar), numar de ore dormite (si mai neclar), numar de ore dormite in plus (Valeuuuu!).
Fug sa cumpar tablou cu fete si ata roz, aaa, am uitat sa precizez la happy thoughts-rile de azi.. am luat examenul la LEC!!! 
status azi : "Tuesday suks .. you in"  dar alternam cu "Du-te in bucatarie si da drumul la gaz pentru 30 de minute, apoi aprinde o bricheta si o sa iti apara numele persoanei iubite pe tavan"


Niciun comentariu: