11 iunie 2007

Guys, play rugby! ;)

Barbati peste barbati, asudati, si prinsi intr’o incrancenata stransoare.. Din mijloc rasuna strigatul de lupta :”Uuuuaaaaaa”. Mai mai ca te simti in Sparta.

Dar nu, nu e Sparta. Nu e nici macar un film erotic pentru femei, si nici macar un gay fest.

Atata testosteron intr-o singura gramada a transpirat astazi de pe terenul de la arcul de Triumf, la IRB Nations Cup. I cadrul celei de-a doua zile de maraton au avut loc trei meciuri : rei meciuri astazi, : Argentina A – Namibia de la ora 15:00, Emerging Springboks – Georgia de la opa 17:00 si Italia A – Romania de la ora 19:00.

Cu spirit patriotic in vene (ca scuza pentru lipsa de timp) , am aststat doar la ultima parte Romania-Italia A. Si, sincer, doza de hormoni masculini mi-a fost suficienta pentru toata ziua. Dar si alte simturi mi’au fost supra-solicitate, cum ar fi auzul. Strigatelor de lupta venite din interiorul terenului (nou si foarte aratos dealtfel) li s-au alaturat strigatele suporterilor de toate varstele, nationalitatile si culorile,rezultand astfel un mozaic de ovatii si injuraturi in peste 5 limbi .

Apartent, atmosfera i-a impulsionat romanii , acestia castigand in final meciul cu un scor de 19-8. Urmasii lui Decebal I’au dovedit pe italieni, acestia ramanand in atac , minute bune, in timp ce adversarii lor sutau frenetic pentru a se apara. Marcatorii romani au fost Calafeteanu , Fercu si Dumitras.

Nu stiu sigura daca strigatele de lupta au fost mai folositoare sau echipa de majorete a romanilor care se unduia (poate si de la vant) pe tot felul de ritmuri pop sau raggaeton, lasand italienii cu gura cascata sau cu gandul aiurea.

Si totusi, mozaicul nu s-a oprit aici, cireasa de pe tort a reprezentat’o banda de mariachi romani care interpretau orice de la “Barca pe valuri “ la “Yellow submarine”.

Pana si ploaia , care incepuse tematoare insotita de un curcubeu s-a retras in fata acestui amalgam de hormoni, muzica, fuste si miros de mici,. Vazand ca pana si fortele naturii se retrag, le-am urmat exemplul, dar cu tolba plina de impresii, si pentru mine si pentru amicele mele care ma vor insoti in numar mare la meciul urmaor, de pe 16 iunie, la acelasi teren de la Arcul de Triumf ;)

Niciun comentariu: