13 noiembrie 2009

Teatrul Joint sau to joint or not to joint :)
Ce e Teatrul Joint? O trupa de teatru independent care a intrat pe piata romaneasca prin 2006, in Brasov si care acum are spectacole regulat in Bucuresti, Brasov si Constanta.
De ce joint?
Pentru ca toata lumea intreaba. In acelasi timp, in limba lui Shakespeare joint inseamna:

1. Ceva, un lucru impartit, avut sau facut in colaborare (sau, in ceea ce ne priveste, pasiunea noastra pentru teatru, dorinta noastra de a face teatru, de a lucra, de a colabora). 2. Ceva unit sau combinat (insusi spectacolul si tot ceea ce presupune procesul de incepere si de finalizare a acestuia). 3. Ceva ce afecteaza sau implica doua sau mai multe persoane (publicul, mai mult decat o pereche; oameni care sunt miscati de ceea ce vad; artistii implicati: actori, regizori, scenografi, dramaturgi). 4. Articulatii ale sistemului osos (aplauzele care judeca actul artistic la sfarsitul spectacolului sunt legate strans de munca actorului, de creatia acestuia, de harul si de stradania lui). 5. Un anume loc, cu o reputatie nu foarte buna, unde oamenii se intalnesc sa manance, sa bea si sa se simta bine (aceasta este parerea teatrelor de stat despre ceea ce poarta numele de teatru underground). 6. Forma sau calea prin care se pot intampla lucruri prin relationare. 7. Neoficial, o tigara de marijuana.

Si trupa asta cu nume high are piese in fiecare luni, la ora 21:00, la Clubul Taranului.
Take a look pe siteul lor: www.teatruljoint.ro

3 comentarii:

Anonim spunea...

porno [url=http://pornushi.ru/english-version/indian-sex/amatuer-pussy.htm]amatuer pussy[/url]

Falvo spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

Anonim spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!